Home ยป Glaskunst kopen Tilburg

Glaskunst kopen in regio Tilburg

De mooiste glaskunst kopen doe je bij Paul Funcken in Udenhout, nabij Loon op Zand en Tilburg. Ik heb een specialisatiegraad in glaskunst van de IKA Mechelen, dus je rekent bij mij altijd op glaskunst van uitstekende kwaliteit. Een beeld van glas uit mijn atelier is tot in perfectie uitgevoerd, met aandacht voor elk detail. Het eindresultaat is een prachtig samenspel van techniek, vormgeving en doel.

Stenen kunst Paul Funcken
Stenen kunst Paul Funcken achterkant

Glaskunst kopen die aan al jouw wensen voldoet

Wat voor glaskunst wil je kopen bij mijn atelier? Je hebt de keuze uit diverse beelden, dus er zit vast een beeld van glas tussen dat jou aanspreekt. Daarnaast is het ook mogelijk om glaskunst op maat te laten maken. Ik stel vrijblijvend een offerte en plan van aanpak voor je op, nadat je jouw wensen aan mij doorgeeft. Als je hiermee akkoord bent, ga ik voor je aan de slag en zorg ik voor een beeld van glas dat aan al jouw wensen voldoet.

Zelf een beeld van glas maken tijdens een creatieve workshop

Bij Paul Funcken kun je niet alleen glaskunst kopen, je kunt ook zelf een beeld van glas leren maken. Tijdens de workshop beeld van glas leer ik jou hoe je zelf een glazen beeld maakt met behulp van de vormsmelt techniek. Het gehele traject komt aan bod tijdens een driedaagse cursus. Als je interesse hebt, kun je je eenvoudig online aanmelden om deze workshop te volgen. Daarnaast geef ik ook diverse andere creatieve workshops, waarin je bijvoorbeeld leert beeldhouwen.

Paul Funcken stenen kunstwerk
Paul Funcken stenen kunstwerk

Ga zelf aan de slag met het maken van beelden tijdens een van de workshops

Als je liever zelf aan de slag gaat met het maken van stenen beelden, kun je een creatieve cursus volgen bij mijn atelier in Udenhout, nabij Tilburg. Leer bijvoorbeeld beeldhouwen of ga voor een cursus beelden maken van glas. Dankzij mijn opleiding als docent beeldende vakken kan ik jou optimaal begeleiden

Ontdek de mogelijkheden voor kunstwerken en cursussen

Wil je glaskunst in de vorm van een beeld van glas kopen of heb je interesse in een van de andere kunstwerken uit mijn atelier in Udenhout? Neem dan contact met mij op door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar ontwerp@paulfuncken.nl of te bellen naar +31 (0)6 53 26 91 63. Ik vertel je graag meer over de verschillende kunstwerken, workshops en de mogelijkheden voor maatwerk.

Paul Funcken workshop

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel