Home » Portfolio

Portfolio

Voor mij hoeft het niet zonodig allemaal in kleur. Ik houd ervan om alles kaal te strippen zelfs tot in zwart-wit. Dat is ook terug te vinden in mijn ontwerpen.

Ik ben conservatief in technieken, het ambachtelijke, het traditionele voelt gewoon goed. Steeds op zoek naar de essentie doe ik drie dingen: grafisch ontwerpen, reclame en kunst, het gekke is misschien dat ik graag het concept bedenk en dan ook zelf uitvoer.

Het begint meestal met een schets of een fotosessie daarna ga ik met deze beelden aan de slag, soms met behulp van de computer. Bewerk de beelden tot nieuwe composities speel met contrasten verberg gedachten in mijn beelden. Oude en verlaten plaatsen hebben al van jongs af aan op mij een aantrekkingskracht gehad, daar vind ik vaak de inspiratie voor mijn werk.

De schalen zijn fragmenten van ramen, elk raam heeft zijn eigen verhaal wat heeft zich daar achter afgespeeld, vreugde en verdriet, alleen de bewoners zullen het exact weten. Mijn werk bevat fragmenten van gedachten of realiteit.

Maak kennis met de cursus tijdens een proefles

Je bent welkom om geheel kosteloos een proefles te volgen voordat je aan de Cursus Beeldhouwen begint. De kosten voor 10 lessen bedragen € 185,00. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar ontwerp@paulfuncken.nl of bel naar +31 (0)6 53 26 91 63. Je kunt je ook direct inschrijven via de onderstaande button.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel