Home » Bronzen beelden kopen Tilburg

Bronzen beelden kopen in de omgeving van Tilburg

Wil je bronzen beelden kopen in de buurt van Tilburg? Dat kan bij Paul Funcken in Udenhout! Je hebt hierbij de keuze tussen vrij ontworpen beelden, maar het is ook mogelijk om een beeld in opdracht te laten maken. Je koopt hoe dan ook een prachtig beeld dat tot in perfectie is uitgewerkt. Elk beeld uit mijn atelier streeft naar een  aansluiting tussen techniek, vormgeving en doel, waardoor jij hier de mooiste bronzen beelden kunt kopen voor jouw woning in bijvoorbeeld Alphen, Loon op Zand of Riel.

Stenen kunst Paul Funcken
Stenen kunst Paul Funcken achterkant

Bronzen beelden op maat of vrij werk kopen in mijn atelier

Wat voor bronzen beelden wil jij kopen bij mijn atelier? Geef je wensen aan mij door tijdens een vrijblijvend eerste bezoek. Vervolgens stel ik een plan van aanpak en een offerte op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Natuurlijk kun je ook een van de bronzen beelden kopen die al klaarstaan in het atelier in regio Tilburg. Om vooraf een indruk van de mogelijkheden te krijgen, bekijk je mijn portfolio.

Ook voor andere kunstwerken en cursussen ben je welkom in mijn atelier

Bij mijn atelier in Udenhout, nabij Tilburg kun je voor meer terecht dan enkel het kopen van bronzen beelden. Ik geef bijvoorbeeld ook diverse creatieve cursussen. Je leert bijvoorbeeld beeldhouwen met verschillende materialen of kunst maken uit glas. Zo creëer je zelf de mooiste kunstwerken. Daarnaast bied ik ook diverse kunstwerken aan uit andere materialen dan brons. Denk daarbij bijvoorbeeld aan letters in steen. Je kunt ook aan de slag gaan met stenen beelden.

Paul Funcken stenen kunstwerk
Paul Funcken stenen kunstwerk

Ga zelf aan de slag met het maken van beelden tijdens een van de workshops

Als je liever zelf aan de slag gaat met het maken van stenen beelden, kun je een creatieve cursus volgen bij mijn atelier in Udenhout, nabij Tilburg. Leer bijvoorbeeld beeldhouwen of ga voor een cursus beelden maken van glas. Dankzij mijn opleiding als docent beeldende vakken kan ik jou optimaal begeleiden

Neem contact met mij op om kunstwerken te kopen

Wil je bronzen beelden kopen of heb je interesse in een van mijn andere kunstwerken? Neem dan contact met mij op. Dit kan door een e-mail te sturen naar ontwerp@paulfuncken.nl of te bellen naar +31 (0)6 53 26 91 63. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Paul Funcken workshop

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel